Over ons

We make you smile

BI Business Intelligence in beeld

Over Hello ICT - wie zijn wij?

Hello ICT is een jong IT-bedrijf uit Groningen. Ons doel is om onze klanten te helpen hun efficiëntie te vergroten met behulp van slimme, uitgekiende IT-oplossingen. Wij zetten ons in voor een betere sturing in organisaties op basis van intern en extern beschikbare data, en helpen hen een enorme besparing en professionalisering te realiseren bij het opstellen van complexe documenten.

We zijn gespecialiseerd in het efficiënter maken van offerteprocessen, door deze te baseren op data uit logistieke systemen. Organisaties kunnen hiermee een snellere reactie geven op offerteaanvragen en hebben zo een grotere kans op het binnenhalen van nieuwe klanten.

Hello ICT maakt gebruik van slimme tooling waarmee we applicaties kunnen integreren of kunnen uitbreiden met functionaliteit, bijvoorbeeld door het bouwen van een slimme app.

Bekijk de video over Ons

Laptop van IT-specialist Hello ICT
Pand Hello ICT locatie Hoornse Meer


Hello ICT BV
Gebouw Meerwold
Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen
Telefoon 050-8510199
info@helloict.nl

 

Werken bij Hello ICT

Hello ICT wil anders zijn dan andere werkgevers. Bij ons staat het werkplezier voorop, we zeggen niet voor niets: iedere dag met én voor een glimlach! We investeren volop in jouw ontwikkeling en besteden veel aandacht aan een goede werk/privé-balans. Wij zoeken altijd nieuwe collega’s die onze klanten kunnen helpen beter te presteren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een IT-achtergrond en kennis van of affiniteit met:

  • Business Intelligence
  • SQL of Python
  • BI tools zoals Power BI of QlikSense
  • Het implementeren van standaardoplossingen
  • ERP systemen
  • Low-code platformen

Bekijk dan onze vacatures via de onderstaande knop en neem direct contact met ons op!