Volledige ondersteuning voor de perfecte offerte

Offerteproces in beeld, tijd besparen met offerte software van Hello ICT

Eenvoudig en snel offertes maken met Offer


De offerte-software Offer van Hello ICT

Een heldere foutloze offerte kan het verschil betekenen tussen het wel of niet binnenhalen van die grote klant. Logisch dus dat u erop wilt kunnen vertrouwen dat de informatie in uw offerte juist is. Maar het kost vaak veel tijd om handmatig de goede onderdelen voor uw offerte te verzamelen en een foutje is hierbij zo gemaakt. De offerte-applicatie Offer helpt u snel en foutloos offertes op te stellen, zodat u de concurrent voor kunt zijn.

Alle aspecten van offertes maken geïntegreerd in beeld - offerte applicatie van Hello ICT

Efficiënt offertes maken met Offer

Offer is de applicatie waarmee u meer efficiency in uw verkoopproces brengt, vooral als het gaat om zeer complexe producten en diensten. Offer ondersteunt de volledige integratie van offertevoorbereiding, productbeheer en contractbeheer.

Offerte-applicatie geïntegreerd met uw systemen

U kunt Offer als losse applicatie gebruiken, maar er is ook een volledige integratie met systemen als Microsoft Business Central (Navision), SAP en SalesForce. Foutloos, een volledige workflow-ondersteuning en met één druk op de knop een anderstalige versie. Dit alles in uw eigen opmaak en lay-out dankzij integratie met Docs.

Grotere kans op een order dankzij Offer

Producten, onderdelen, accessoires en diensten worden overzichtelijk weergegeven in een boomstructuur en kunnen eenvoudig worden toegevoegd en aangepast. Daarnaast kan het geheel worden voorzien van meertalige beschrijvingen en worden aangevuld met afbeeldingen. Efficiënt, foutloos, professioneel en met een grote kans op een order: Offer ondersteunt u bij het gehele offerteproces!