Uw applicatie ontwikkelen zonder te programmeren

No code, de software waar Hello ICT mee werkt om applicaties te maken zonder coderen of programmeren

Bedrijfsapplicatie laten bouwen

Heeft u er wel eens over nagedacht om een applicatie te laten ontwikkelen voor uw organisatie? Of gebruikt u misschien al een bedrijfsapp en mist u hierbij een functie? Of moet u bijvoorbeeld steeds dezelfde gegevens invullen in meerdere applicaties? Zonde van de tijd! Dat kan een stuk eenvoudiger en sneller met een applicatie die op uw wensen is afgestemd.

Vrouw die overzichtelijke app laat maken voor bedrijf, eenvoudig en snel

App laten maken zonder hoge kosten

Misschien heeft u al eens met uw softwareleverancier gesproken over een aanpassing aan uw applicatie. De kans is groot dat deze aangaf dat uw verzoek onmogelijk was of een enorme investering vraagt. Dat komt omdat de meeste softwareleveranciers gebruik maken van traditionele programmeertalen. Voor iedere aanpassing moet programmatuur vaak handmatig worden ontworpen, gecodeerd, getest en geïmplementeerd. Dit proces kost tijd en dat maakt het vaak duur. Hello ICT doet dit anders.

No-code van app designer Hello ICT

Hello ICT maakt gebruik van het zogenaamde No-Code platform. De naam zegt het al: met No-Code hoeft er niet gecodeerd of geprogrammeerd te worden.
Het voordeel hiervan is dat vanuit het ontwerp de programmatuur kan worden gemaakt. Foutloos, volgens uw specificaties en op basis van uw lay-out. Op zichzelf is deze techniek nog niet uniek, de zogenaamde Low-Code platforms maken hier ook gebruik van.

Zelf uw bedrijfsapp bewerken dankzij No-Code

Het nadeel van Low-Code is dat de berekeningen en de logica alsnog gecodeerd moet worden. Niet bij ons. Met No-Code kunnen de berekeningen en de logica zonder te coderen toegevoegd worden. En voor het onderhoud daarvan heeft u ons zelfs niet meer nodig, dat kunt u zelf!