Inzicht in uw data

BI Business Intelligence in beeld

Hello ICT BI specialist in Groningen


Haal meer uit data met Business Intelligence

Organisaties maken vaak maar beperkt gebruik van beschikbare data. Denk hierbij niet alleen aan interne data maar ook aan beschikbare data uit de markt. Deze data bevindt zich in diverse bronnen, zoals databases, Excel sheets, RSS-feeds, ongestructureerde databronnen enzovoort. Door te sturen op basis van deze data kan uw organisatie veel efficiënter werken.

BI tools van Hello ICT

Hello ICT maakt gebruik van de meest efficiënte tooling om data te verzamelen, te vertalen naar de gewenste structuur en op te slaan in een datawarehouse, onder andere met behulp van Grip. Op basis van de informatiebehoefte van de organisatie wordt deze data in een geoptimaliseerde structuur (datamarts) beschikbaar gesteld voor het maken van dashboards.

Data verzamelen in een dataware-house met behulp van Grip

Grip wordt al bij veel organisaties gebruikt, waaronder Schiphol, RIVM, Achmea en Royal Smilde Foods.

Bekijk de video:

Laptop van IT-specialist Hello ICT
Data visueel gemaakt met behulp van Business Intelligence van Hello ICT

Data visualiseren met Power BI

Het gebruik van beschikbare data in dashboards en rapportages wordt voor veel organisaties steeds belangrijker. Vanuit het geoptimaliseerde datawarehouse wordt met behulp van Business Intelligence oplossingen, zoals PowerBI, stuurinformatie gevisualiseerd.

BI consultants van Hello ICT

De consultants van Hello ICT hebben zowel ervaring met het opzetten van de rapportages, als met het optimaliseren hiervan. Ook kunnen wij u helpen met het migreren van een Power BI omgeving, die rechtstreeks data uit databases haalt, naar een omgeving met een geoptimaliseerd datawarehouse.

Begin met datagedreven werken

Wilt u meer inzicht in alle essentiële gegevens en processen binnen uw organisatie? Stap dan af van het sturen op onderbuik gevoel en start met het verbeteren van de efficiency van uw organisatie op basis van de aanpak van Hello ICT.